vrijdag 16 november 2012

Een weekje solo(zeilen)

We vermaken ons prima in het rustige Gran Tarajal. De haven ligt vol met gezellige boten, het dorpje heeft veel speeltuinen met aangrenzende terrasjes. Er is kermis, en Jesse kan weer dansen op het dorpsplein. We regelen van alles voor de aankomende bruiloft en pakken langzaam de tas in voor Nicole en Jesse die vanaf hier naar Nederland vliegen.


En niet te vergeten, elke ochtend is er wel een graafmachine op het strand, feest dus!


Nadat ik Nicole en Jesse op het vliegveld heb afgezet ben ik nu begonnen aan een grote schoonmaak van de boot, en zeil ik wanneer de wind het toelaat richting Tenerife waar we voor een maand een ligplaats gereserveerd hebben in de marina van San Miguel. Ik hoop morgen los te kunnen gooien, al is de wind nog wel wat stevig en kan ik wat extra's verwachten bij de zogenaamde acceleratiezones ten zuiden van Gran Canaria. Via het noorden zou ook kunnen, maar dan vaar ik teveel tegen de golven in, ook niet prettig. We zullen zien, voor het eerst 24 uur lang solozeilen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten