donderdag 6 december 2012

Trouwen en oversteken

Terwijl we op de ene na de andere vertrekkersblog lezen over de gezellige en uitgebreide Oranje-camping op Mindelo bereiden wij ons voor op een heel ander tochtje. Nadat Sinterklaas is teruggebracht naar Spanje, komt dezelfde boot, de Hydrograaf, ons ophalen in Muiden alwaar Nicole en ik elkaar het ja-woord zullen geven. In de Groote Zeesluis zoals het ook op de officiele documenten staat.


Het contrast met de vele boten die nu losgooien voor de oversteek naar Suriname of de Carieb kan haast niet groter zijn. De voorspelde zon is dezelfde, maar verder is het landschap hier wit en zullen we van Muiden naar Huizen varen in de vrieskou. Gelukkig nog net zonder een dikke laag ijs op het water, en de boot is warm en gezellig.

Vanaf deze plek willen we graag alle vertrekkende boten een zeer voorspoedige oversteek wensen, en we hopen jullie uiteraard allemaal nog te zien op een of meer van de Caribische eilanden. Onze boot ligt nu nog op Tenerife, de 12e zijn we weer aan boord. En de 20e gooien we los richting Martinique. Oud & nieuw vieren we dus zo ver mogelijk van welk land dan ook;-)

4 opmerkingen:

 1. hi yme en nicole,een fijne dag toegewenst. kees en anya tokeh baroe(strandhuis op het water)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank! Waar hangen jullie uit? Al onderweg naar Kaapverden of overkant? Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Patrick Kerssemakers7 december 2012 om 13:51

  yme fijne dag toegewenst aan Nicole! Geniet ervan, het is een dag die heeeel snel voorbij gaat maar je nooit meer zult vergeten. Op 1 sept zijn wij getrouwd, dus ik kan het weten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ging snel ja, en vergeten zullen we hem niet nee;-)

  BeantwoordenVerwijderen