zaterdag 23 november 2013

The making of... door @vincente

Vandaag ben ik met Vincent Everts in zijn Tesla Model S op weg gegaan naar Friesland om te kijken hoe ver we staan met de boot. Vincent, wie kent hem niet, wilde als evangelist voor alles-elektrisch graag tijdens de bouw eens een kijkje nemen en e.e.a. vastleggen op video. De Tesla kon direct tegen de boot aan geparkeerd worden, aangezien Vincent was vergeten de auto op te laden voor vertrek, dus zonder wat krachstroom zouden we niet meer thuiskomen;-)


De afgelopen weken is er veel gebeurd, met name het lakwerk, en de afwerking van het timmerwerk en de natte cellen. Omdat ook het plafond nog geschilderd diende te worden was alles afgeschermd met plastic. Dat maakte het interieur wat lastig in beeld te brengen. Desalniettemin geeft onderstaande video een heel leuk overzicht van waar we mee bezig zijn.


Hieronder nog wat foto's zonder plastic...Afgelopen week was ook de METS in Amsterdam, 's werelds grootste beurs op het vlak van maritieme elektronica en technologie. Onze door Gebo op maat gemaakte deur stond daar ook, met een printje van de boot erop geplakt. Binnenkort meer leuk beursnieuws overigens....


Aankomende week gaat de boot weer op de weegschaal, benieuwd naar de tussenstand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten