woensdag 25 september 2013

Alle systemen komen aan boord

Na de accu's hebben we nu dan ook een motor aan boord. Maar geen motorruimte, want dat is in dit geval niet nodig gelukkig. Een roer ook niet trouwens. En dat komt omdat we een pod gebruiken, de hele motor zit daarin weggewerkt. Doordat deze draaibaar is fungeert hij tevens als roer voor de boot. En dat allemaal muisstil.


Met gevulde accu's kan deze motor varen, maar om de accu's gevuld te houden moeten de zonnepanelen nog op het dak geplakt worden. Eerst is het glad gemaakt en vervolgens 'Signal Black' afgewerkt.


Inmiddels liggen de panelen erop, en hebben we alle system aan boord om te kunnen blijven varen. Wanneer we eenmaal in het water liggen;-)


Maar daar zijn we nog niet uiteraard, er dient nog een heel interieur gebouwd en geinstalleerd te worden. De timmermannen zijn daar nu aan begonnen.


En dat betekent dat wij ook wat laatste beslissingen te maken hebben. Spoelbakken, kookplaat, combimagnetron, verlichting, de bestellingen zijn inmiddels allemaal geplaatst en de pakketjes onderweg naar Friesland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten